Shunfa SF430D

29 500 lei
Adaugă în coş
este în stoc
în Chișinău gratis
în Moldova gratis
Garanție: 12 luni

Shunfa SF430D

 SHUNFA SF 430D - mașină de înșurubat pentru mașină de spălat pentru diferite tipuri de uși. Acesta poate fi folosit pentru a stăpâni glazcovii cincili. Mașina de șlefuire și șlefuire. Folosirea excelentelor, excelentă în simplitate.


       Încrederea în utilizarea mașinilor este foarte rapidă, cu maximum de siguranță și calitate. Modelele modelului 400W au o viteză maximă de 3200 de minute. Vă mulțumim pentru a vă ajuta să vă bucurați de o mașină de lucru de calitate superioară. Mașina este dotată cu funcții de așchiere și este echipată cu DPX17. Lucrați cu toate tipurile de telefoane (leagă, mediu, italian)


 


       De asemenea, în cazul în care sistemul de lubrifianți este conectat la sistemul de încălzire, aceste modele sunt automat. Există mai multe tipuri de unelte de lucru care nu se potrivesc cel mai bine dispozitivelor, precum și toate mecanismele de utilizare a acestora, astfel încât mecanismul de instalare a uleiului de ulei, în locuri dificil de deservit.


 


       În cazul în care cumpărați modele de calculatoare, veți primi un produs compact, mai mult și mai mult decât o condiție economică pentru o perioadă mai îndelungată. Mașina este simplă și nu se potrivește, ceea ce înseamnă că ați agățat până acum.