WORLDEN WD-9920

15 000 lei
Adaugă în coş
este în stoc
în Chișinău gratis
în Moldova gratis
Garanție: 12 luni

    WORLDEN WD 9920 este o mașină industrială cu două acțiuni, cu coloană industrială, cu avansare triplă a materialului (role inferioare + role superioare de alimentare + ac). Acest model este conceput pentru a lucra cu țesături medii și țesături grele (de exemplu: genți sau pantofi). Pe model este instalată o siguranță astfel încât mecanismul modelului să nu se ardă în timpul supraîncărcărilor.


Printre avantajele acestei mașini se află viteza mare, cu un nivel maxim de fiabilitate și calitate a liniei. Puterea acestui model este de 400 W, iar viteza maximă de cusut este de 2500 de cusături pe minut. Datorită prezenței uneia dintre cele mai noi tehnologii de reducere a zgomotului, mașina este relativ liniștită și echilibrată. Lungimea maximă a cusăturii pentru acest model este de până la 5 mm, ridicarea maximă a piciorului este de la 7 mm la 13 mm, distanța inter-ac este de 2,4 mm, cursa barei acului este de 38 mm și înălțimea rolei de alimentare superioare poate fi reglată. Modelul funcționează cu ace DP * 5 standard90-110. Toate cusăturile ies de înaltă calitate și netede, firul nu se încurcă.


Mașina are, de asemenea, un sistem de lubrifiere prin picurare. Prezența sa va ajuta la extinderea lucrărilor nu numai a dispozitivului de transfer, ci și a întregii umpluturi mecanice interne, deoarece mecanismul este instalat astfel încât uleiul să curgă în locuri greu accesibile.